تعطیلی ادارات برخی استان‌ها در سه‌شنبه ۱۶ تیرماه

تعطیلی سراسری ادارات در چندین استان برای مراسم تشییع رهبر شهید

به گزارش خبرآنلاین، در پی درگذشت رهبر فقید، مقامات استانی در نقاط مختلف کشور تصمیم به تعطیلی ادارات و دستگاه‌های اجرایی در روز سه‌شنبه، ۱۶ تیرماه گرفته‌اند. این اقدام در راستای تسهیل حضور پرشور مردم در آیین‌های وداع و تشییع پیکر مطهر ایشان صورت می‌گیرد.

تصویری از اطلاعیه تعطیلی ادارات

هرمزگان پیشگام در تعطیلی

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان، محمدرضا پاکروان، اعلام کرد که تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مراکز آموزشی این استان در روز سه‌شنبه (۱۶ تیر) تعطیل خواهند بود. این تصمیم با موافقت استاندار هرمزگان و با هدف تأمین ایمنی سفرهای بازگشت کاروان‌های عزادار اتخاذ شده است.

وی افزود، با توجه به مشارکت گسترده و ولایتمدارانه مردم هرمزگان در آیین‌های بدرقه و تشییع پیکر رهبر شهید، این تعطیلی فرصتی برای همگان فراهم می‌آورد تا بتوانند در این مراسم معنوی حضور یابند.

کاشان و آران و بیدگل نیز تعطیل شدند

در استان اصفهان نیز، استاندار به منظور فراهم آوردن امکان حضور مردم شمال استان در مراسم وداع و تشییع، روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه را در شهرهای کاشان و آران و بیدگل تعطیل رسمی اعلام کرد. این اقدام نشان‌دهنده اهمیت مشارکت عمومی در این رویداد ملی است.

استان مرکزی، میزبان زائران و عزاداران

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی، علی میرزایی، طی اطلاعیه‌ای از تعطیلی ادارات این استان در روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه خبر داد. به گزارش ایرنا، این تصمیم با هدف تسهیل حضور مردم در آیین تشییع رهبر شهید و همچنین با توجه به برگزاری مراسم وداع در شهر قم و تردد گسترده زائران از جاده‌های استان مرکزی اتخاذ شده است.

میرزایی تصریح کرد: بنا بر دستور استاندار مرکزی، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و موسسات دولتی استان در روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ تعطیل خواهند بود. با این حال، خدمات ضروری و عمومی بدون وقفه ادامه خواهد داشت و واحدهای کشیک دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مراکز امدادی، درمانی، خدمات‌رسان، امنیتی و انتظامی طبق روال معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند تا خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا